Política de privacitat

Última actualització: Setembre 2021

  1. Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Responsable del tractament: ÒMNIUM CULTURAL (“ÒMNIUM”)

Direcció: C. Diputació, 276, principal. 08009 Barcelona

CIF: G-08310070

Correu electrònic: [email protected]

Delegat de Protecció de Dades: [email protected]

  1. Amb quines finalitats continuarem tractant les seves dades personals?

Podrem tractar les seves dades personals per a les següents finalitats:

En el supòsit que l’usuari es subscrigui al butlletí, per informar de les accions relatives al projecte TÀNDEM CULTURAL (el “PROJECTE”), així com per enviar altres comunicacions informatives sobre ÒMNIUM que puguin ser del seu interès.

En el supòsit que l’usuari faci una donació, per a poder gestionar-la adequadament.

En el supòsit que l’usuari ens contacti per a sol·licitar-nos informació, per atendre la seva petició.

En el supòsit que l’usuari doni les seves dades en els formularis habilitats per gestionar la inscripció al programa, les dades seran utilitzades per gestionar-ne les inscripcions, així com per enviar altres comunicacions informatives sobre ÒMNIUM que puguin ser del seu interès.

Serà necessari que s’omplin els camps dels formularis assenyalats com a “obligatoris”. El no-emplenament o emplenament parcial de les dades personals requerides podria suposar no rebre informació sobre el Projecte o ÒMNIUM, o bé no poder gestionar-ne la inscripció.

Cal que es comuniquin a ÒMNIUM les dades personals actuals perquè la informació estigui actualitzada i sense errors.

  1. Quant temps conservarem les seves dades personals?

Les dades personals es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió, per tal que ÒMNIUM pugui mantenir a l’usuari informat del Projecte i de l’entitat, així com d’altres qüestions que siguin del seu interès.

  1. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment expressat amb l’acceptació de la Política de Privadesa.

  1. A qui es comunicaran les seves dades?

En cas que s’inscrigui al programa TÀNDEM CULTURAL, es comunicaran les seves dades personals (només el nom i el correu electrònic) a la persona amb qui és susceptible de formar una parella lingüística.

Així mateix, en cas d’apuntar-se a una activitat, les dades es comunicaran a les entitats que gestionin aquesta activitat amb la finalitat de poder gestionar la recollida d’entrades.

També comunicarem les teves dades, si així ho has indicat explícitament en el formulari d'avaluació post-activitat, al programa Voluntariat per la Llengua (vxl.cat) depenent del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, per tal que t'enviïn informació sobre els programa de parelles lingüístiques de Voluntariat per la Llengua.

  1. Quins són els seus drets en relació amb les seves dades personals?

Es podrà exercir el dret a accedir a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També es podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, es podrà revocar el consentiment al tractament de les dades en qualsevol moment sense que això afecti de forma retroactiva al tractament de les dades que s’hagi dut a terme fins al moment.

Es podran exercir els drets referits anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a [email protected] no s’obté una resposta satisfactòria i/o es desitja formular una reclamació o obtenir més informació respecte a qualsevol d'aquests drets, podrà adreçar-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

  1. Quines mesures de seguretat s’apliquen sobre les seves dades personals?

ÒMNIUM té implantades les mesures de seguretat de tipus tècnic i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades de caràcter personal i n'eviten l'alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del medi físic o natural.

Si tot i així et queda alguna pregunta a fer

Contacta’ns directament per resoldre qualsevol dubte de Tàndem